Stöd vårt arbete

Vill du vara med och sprida kunskapen om Sambandet? Bli stödmedlem eller företagsmedlem i Se Sambandet.

Du kan också bidra med din tid och kunskap. Se Sambandet är ett nationellt kunskapscentrum och en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Föreningen har inte någon statlig eller annan kontinuerlig finansiering. Allt arbete görs ideellt.

Vill du bidra?

Ge en gåva genom att sätta in valfritt belopp på BG 435-4494.

Du kan också Swisha 1234 24 64 50 Skriv ”Gåva”. Pengarna går oavkortat till direkt verksamhet, såsom att trycka broschyrer och ta fram annat material och gör det möjligt att fortsätta sprida kunskap om att se sambandet.

Vill du komma lite närmare föreningen?

Då kan du: Bli stödmedlem som privatperson. Sätt in 150kr på BG 435-4494 eller Swisha 1234 24 64 50. Skriv: ”Stödmedlem” och din mailadress.

Bli stödmedlem som företag eller organisation Sätt in 500 kr på BG 435-4494 eller Swisha 1234 24 64 50.

Vi publicerar vårt tack både på Facebook och på hemsidan!

Som stödmedlem stödjer du/ni Se Sambandet. Du förväntas inte göra någon annan insats – stödmedlemskapet innebär till exempel inte att du kan rösta på årsmöten eller bli nominerad till styrelsen. Att du har gett oss ekonomiska möjligheter är stort nog. Men vi hoppas förstås att du vill sprida kunskap om Sambandet inom ditt område!

Läs forskning, studentuppsatser och ta del av material

I kunskapsbanken har vi samlat information om sambandet.

Har du frågor kring att bidra?

Fyll i formuläret. Vi återkopplar till dig så snart vi kan. Se Sambandet är en ideell förening. Alla bidrag går oavkortat till verksamheten.

7 + 2 =